Aanmelding bijeenkomst grootschalige duurzame energie (zoekgebieden)

Met opwekking van grootschalige duurzame energie hebben we het over zonneparken en windturbines. In het totale plaatje van opwekking van duurzame energie, kunnen we hier mee de grootste slag slaan.

In onze regio zijn over de opwek van grootschalige duurzame energie al verschillende gesprekken gevoerd. We hebben drie gebieden benoemd om te onderzoeken of wij ons bod met 0,84 PJ kunnen en willen uitbreiden door grootschalig duurzame energie op te wekken. De drie zoekgebieden zijn:

  • Bij Kijfhoek in de gemeente Zwijndrecht
  • Langs de A16 in de 2 gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht
  • Langs de A15 in de 4 gemeenten Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam

Voor ieder zoekgebied organiseren we een bewonersavond. Bent u er ook bij? Laat u informeren over de ambitie van de Drechtsteden. En laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is in het zoekgebied. Meldt u aan voor de online bijeenkomsten voor de zoekgebieden. Deze zijn ’s avonds van 19.30 – 21.15 uur.

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een werkdag van tevoren een link naar de gekozen bijeenkomst. Aanmelden is niet verplicht, maar helpt ons wel een beeld te krijgen van wie mee wil praten. Kunt u niet op de aangeven momenten of heeft u specifieke informatie die het project moet weten? Dat kunt u ook aangeven. Wij zorgen er dan voor dat u tijdig wordt geïnformeerd over het vervolg van de participatie.

Klik op start om u aan te melden!